Nr. camere
Pret
Suprafata

LUXURIA DOMENII

PROIECT NOU

LUXURIA DOMENII

nr identificare: 51

localizare:

oras: București, Municipiul București
cartier: DOMENII
Vezi harta
reprezentant:
alex alexandrescu
imobilis imobiliare
Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Nr. dormitoare: 1-4
Finalizare: 2018
Pret de la: 80 +TVA
Pret pana la: 80 +TVA

Detalii principale
Aici eleganţa este mai mult decât o aparenţă. Este o stare de spirit, o expresie a personalităţii, o atmosferă care inspiră şi stârneşte emoţie.


Descriere Proiect
VIAŢA DE LUX ÎNCEPE ACASĂ Te afli în mijlocul acţiunii şi totuşi într-o zonă ferită de aglomeraţia oraşului, ansamblul fiind situat în plan secund faţă de bulevardul principal. Te bucuri de mobilitate - ai acces imediat la marile bulevarde ale Capitalei şi acces facil la diverse mijloace de transport în comun. Siguranţa ta şi a familiei tale este importantă! De aceea, accesul în ansamblu este securizat 24/24. Rezidenţii pot întra pe baza de card de acces. Te bucuri de linişte şi de aer curat, deoarece nu există trafic auto în interiorul ansamblului. Poţi petrece timp în aer liber la doi paşi de casă - zona centrală a cartierului e constituită dintr-un parc privat cu o suprafaţă de 2.500 mp. Parcul LUXURIA va acomoda nu mai puţin de zece grădini tematice de care rezidenţii se vor bucura în orice anotimp – Grădina cromatică, Grădina pentru odihnă şi relaxare, Grădina cu plante aromatice, Grădina cu ierburi ornamentale, Grădina alpină, Grădina spa-vindecătoare, Grădina acvatică, Grădina minerală, Grădina în trepte şi Grădina cu plante suculente. Un rol foarte important atât din punct de vedere estetic cât şi pentru sănătate îl au fântânile din ansamblu. Studiile recente arată că sunetul de apă curgătoare contribuie la relaxare şi la eliminarea stresului, ajutându-ne să ne detensionam şi să ne detaşăm de zgomotul puternic al oraşului. Distanţa mare dintre blocuri îţi asigură intimitatea necesară. Aici, toate locurile de parcare destinate rezidenţilor sunt subterane. Grădinile largi ale apartamentelor de la parter îţi oferă stilul de viaţă modern pe care ţi-l doreşţi. Poţi opta pentru stilul de amenajare interioară care te reprezintă, fără să-ţi mai faci griji pentru spaţiile de depozitare. Boxele situate la subsol îţi stau la dispoziţie pentru acest lucru. Soarele şi lumina naturală din abundenţă îţi dau o stare de bine permanentă. Balcoanele şi terasele generoase sunt o extensie minunată a spaţiului de locuit. Poţi lua masa pe terasă sau poţi savura cafeaua în aer liber într-un confort desăvârşit. Atmosfera somptuoasă a încăperilor este dată de înălţimea acestora, situată între 2,8 – 3 m, iar înălţimea uşilor interioare depăşeşte standardul clasic. Apartamentele beneficiază de dotări premium, precum: încălzire în pardoseală, ferestre din profile de aluminiu Aluprof sau similar, cu geam tripan, Saint-Gobain. Viaţa ta se desfăşoară la cele mai înalte standarde, deoarece ai parte de facilităţi deosebite: recepţie 24/24, lounge, gym, locuri de joacă pentru copii etc. LUXURIA DOMENII Residence este primul ansamblu rezidenţial din Bucureşti în curs de certificare BREEAM, fiind de la început proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A şi în categoria de „clădiri verzi”.


Facilitati
Din LUXURIA DOMENII Residence te conectezi uşor la centrele de interes ale oraşului: *Metrou 1 Mai – 2 minute *Piaţa Presei – 3 minute *Piaţa Domenii – 4 minute *Parcul Herăstrău – 5 minute *Parcul Kiseleff – 9 minute *Piaţa Victoriei – 10 minute *Gara de Nord – 10 minute *Parcul Bazilescu – 11 minute *Aeroportul Otopeni – 17 minute


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament 110 3 278300
Apartament 40 1 78000
Harta:
reprezentant:
alex alexandrescu
imobilis imobiliare